Over NR PERSONAL TRAINING

ONS TEAM

MIJN VERHAAL
MIJN MISSIE

 • Topsporter Basketbal
 • Kracht Trainer Topsport judoka’s
 • Basketbal- en Sportcoach
 • Personal trainer
 • Fitness-instructeur
 • Groepsles en freestyle-instructeur
 • Fitness A + B

Ik begeleid mensen op gebied van afvallen, fitter worden en het vergroten van spiermassa. Graag wil ik jou ook laten ervaren hoe je fysiek en mentaal sterker kan worden. Wil je door mij begeleid worden? Vul dan het contactformulier in en ik neem contact met je op.

Jaren zat ik op de topsportopleiding van Johan Cruijff. Een blessure heeft er voor gezorgd dat ik een andere richting ben ik opgegaan. Ik heb de sportopleiding op het Alfa College in Groningen gevolgd en ben ik in het bezit van fitnessdiploma’s. Daarnaast vind ik het ook erg leuk en uitdagend om als krachttrainer te werken met topsport judoka’s. 

Krachtsport heeft voor mij erg veel goeds gedaan. Doordat ik verandering zag en sterker werd, vergrootte dat mijn zelfvertrouwen. Dit was voor mij de reden om zelf krachttrainer te worden. Ik haal enorm veel voldoening uit het helpen en sterker maken van anderen. Zelf sport ik graag een paar keer per week en probeer ik graag nieuwe oefeningen uit. 

Uitleg

Graag leggen we je uit hoe wij jou gaan helpen. We vertellen je graag hoe we te werk gaan, wat je van ons kan verwachten en wat er van jou verwacht wordt.

Intake

Jouw doel, die willen we samen bereiken! Tijd om dit helder te krijgen, een plan te maken, de sportschema’s in te vullen en een 0-meting uit te voeren. 

begeleiden

Tijd om aan de slag te gaan met jouw doel. Wij helpen en begeleiden je en zorgen ervoor dat het plan wordt uitgewerkt! 

Mijn naam is Simone en ik mag mezelf gediplomeerd diëtist en personal trainer noemen. Graag begeleid ik jou op de weg naar jouw gezondheidsdoel. Ik help je graag! Vul het contactformulier in en dan neem ik graag contact met je op!

De opleiding Voeding en Diëtetiek ben ik begonnen uit interesse voor voeding en de invloed hiervan op je lichaam. Al sinds jongs af aan was ik bekend bij de dokter met buikpijn- en darmklachten en later kwamen hier hoofdpijnklachten bij. Niet alleen ben ik bij de dokter geweest voor mijn buikpijnklachten, ik heb ook in de alternatieve geneeskunde naar een verklaring en oplossing gezocht voor mijn klachten. Dit heeft ertoe geleidt dat ik van alles heb geprobeerd en hier dus ook ervaring mee heb.

Toen ik twee jaar geleden stopte met de pil en geen regelmatige cyclus kreeg, kreeg ik het wat benauwd. Naast geen cyclus had ik ook enorme last van haaruitval en meer PCOS-gerelateerde klachten. Later bleek inderdaad dat ik de diagnose PCOS ook aan mezelf toe mag schrijven.

Ik weet nog precies de woorden van de gynaecoloog ‘je kan beter maar vroeg beginnen aan kinderen. Het gaat al lastig voor jouw worden en hoe langer je wacht hoe lastiger het wordt. Mocht het nou niet lukken, dan kan je hier terugkomen zodra je zwanger wilt worden.’ Boem, in your face. 

 • Voeding en Diëtetiek
 • Fitness trainer A
 • De Henselmans PT-cursus
 • Small group training
 • Personal training

Inmiddels weet ik beter en kan je, ook met PCOS, op een natuurlijke manier en wat latere leeftijd zwanger worden.

Al deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik nog meer interesse heb gekregen in voeding, hormonen en het menselijk lichaam. Hoe werkt dat dan allemaal precies? In mijn eigen zoektocht heb ik ervaren hoe lastig het is om de juiste informatie te vinden en begrepen te worden. Ik wil dan ook graag die persoon voor jou zijn die je begrijpt en vol enthousiasme en passie helpt naar een gezond lichaam.

start nu