small group training

Small group training

De small group training kan in de vorm van bootcamp of parcour worden gegeven. Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel van small group training is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door in teamverband te sporten, sporten de deelnemers intenser dan dat ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training wordt verhoogt.

nr personal training

Hoe kan ik je helpen?

Ik help je doormiddel van mijn deskundige ervaring van krachttraining om jouw spieren sterker en fitter te maken. Samen werken we aan jouw doel en voorzie ik ieder met gepast en gepersonaliseerd advies. 

Het is mijn taak om de spieren goed  los te krijgen en dan, doormiddel van een goeie krachttraining, de spieren sterker te maken. Door sterkere spieren wordt de kans verkleind dat er blessures worden opgelopen. 

 

 

werken aan een doel

Waarom een personal trainer?

Wat is nu precies krachttraining? Dit is een vraag die voor de meeste mensen vaak wel makkelijk te beantwoorden is. Krachttraining is namelijk niets meer dan het verstevigen en sterker maken van je spieren door middel van weerstandstraining. Het doel van krachttraining is in eerste instantie het sterker maken van je spieren. Het is dus niet alleen voor mannen of bodybuilders, maar voor iedereen die fitter en gezonder door het leven wil gaan! Wij zijn er voor iedereen.

Een krachttrainer kan jou beter helpen om van je klachten af te komen, door je spieren te trainen en sterker maken.

Wil jij van je klachten af of wil je jouw fysio blijven zien? 

wij zijn er voor jou