Over NR PERSONAL TRAINING

ONS TEAM

MIJN VERHAAL
MIJN MISSIE

 • Topsporter Basketbal
 • Kracht Trainer Topsport judoka’s
 • Basketbal- en Sportcoach
 • Personal trainer
 • Fitness-instructeur
 • Groepsles en freestyle-instructeur
 • Fitness A + B

Ik begeleid mensen op gebied van afvallen, fitter worden en het vergroten van spiermassa. Graag wil ik jou ook laten ervaren hoe je fysiek en mentaal sterker kan worden. Wil je door mij begeleid worden? Vul dan het contactformulier in en ik neem contact met je op.

Jaren zat ik op de topsportopleiding van Johan Cruijff. Een blessure heeft er voor gezorgd dat ik een andere richting ben ik opgegaan. Ik heb de sportopleiding op het Alfa College in Groningen gevolgd en ben ik in het bezit van fitnessdiploma’s. Daarnaast vind ik het ook erg leuk en uitdagend om als krachttrainer te werken met topsport judoka’s. 

Krachtsport heeft voor mij erg veel goeds gedaan. Doordat ik verandering zag en sterker werd, vergrootte dat mijn zelfvertrouwen. Dit was voor mij de reden om zelf krachttrainer te worden. Ik haal enorm veel voldoening uit het helpen en sterker maken van anderen. Zelf sport ik graag een paar keer per week en probeer ik graag nieuwe oefeningen uit. 

Uitleg

Graag leggen we je uit hoe wij jou gaan helpen. We vertellen je graag hoe we te werk gaan, wat je van ons kan verwachten en wat er van jou verwacht wordt.

Intake

Jouw doel, die willen we samen bereiken! Tijd om dit helder te krijgen, een plan te maken, de sportschema’s in te vullen en een 0-meting uit te voeren. 

begeleiden

Tijd om aan de slag te gaan met jouw doel. Wij helpen en begeleiden je en zorgen ervoor dat het plan wordt uitgewerkt! 

Mijn naam is Nicole en ik ben sinds begin 2023 werkzaam bij NR Personal Training. Ik vertel je graag meer over mezelf en mijn functie.

Door mijn privésituatie uit het verleden heb ik een grote passie voor een gezonde leefstijl ontwikkeld. Ik heb mijn moeder wegens een beroerte van een gezonde, naar een ongezonde leefstijl zien gaan en daardoor ben ik zelf opleidingen gaan volgen om mensen te kunnen begeleiden op basis van leefstijl.

Bij mij kan je terecht voor begeleiding in training (personal training), voeding (gewichtsconsulentie) en we kunnen in gesprek gaan over het algehele plaatje. Afvallen, fitter worden en spiermassa opbouwen zijn hierbij mijn expertises door middel van personal training en voedingsadviezen.

Krachtsport heeft voor mij ook veel betekent in mijn mentale en fysieke welzijn. Zo heb ik zelf veel last gehad van paniekaanvallen en onzekerheid, die mede door krachttraining op de achtergrond zijn beland en hedendaags gelukkig weinig meer voorkomen. 

 • Personal Trainer
 • Fitness trainer A 
 • Gewichtsconsulent
 • Leefstijlcoach
 • Groepslesintructeur 

Zelf sport ik om en nabij de 5 keer per week, omdat dit zorgt voor rust en ontspanning in mijn hoofd. Juist door het bovenstaande ben in mensen gaan begeleiden, omdat ik weet hoeveel een fit en gezond mentaal en fysiek welzijn kan zijn en wat voor vertrouwen het in jezelf kan opleveren.

ONS TEAM

MIJN VERHAAL
MIJN MISSIE

Mijn naam is Cleo, ik doe de opleiding Personal Trainer Basis. Ik zit nu in mijn eerste leerjaar “Fitnesstrainer A”, waarna “Fitnesstrainer B” volgt.

Ik loop iedere dinsdag stage met een totaal van 45 uur en werk daarnaast 10 uur aan mijn portfolio. In mijn portfolio staan 5 opdrachten die ik binnen mijn stage moet afronden en moet worden goedgekeurd door mijn stagebegeleider (Noury).

Naast de opdrachten loop ik eigenlijk een volwaardige werkdag met Noury mee. Denk aan personal training assisteren, intake gesprekken bijwonen, etc.

 Ik hoop veel te leren tijdens mijn stage. Bijvoorbeeld op welke dingen ik moet letten tijdens een oefening, ik wil graag mijn kennis verbreden qua trainingen en oefeningen en ook vind ik het leuk (maar leer ik er ook van) om werkdagen mee te lopen, om wellicht in de toekomst Noury’s collega te mogen worden!

start nu