training

Waarom Personal Training? 

Wat is nu precies krachttraining? Dit is een vraag die voor de meeste mensen vaak wel makkelijk te beantwoorden is. Krachttraining is namelijk niets meer dan het verstevigen en sterker maken van je spieren door middel van weerstandstraining. Het doel van krachttraining is in eerste instantie het sterker maken van je spieren. Het is dus niet alleen voor mannen of bodybuilders, maar voor iedereen die fitter en gezonder door het leven wil gaan! Wij zijn er voor iedereen.

Een krachttrainer kan jou beter helpen om van je klachten af te komen, door je spieren te trainen en sterker maken.

Wil jij van je klachten af of wil je jouw fysio blijven zien? 

nr personal training

Ik help je doormiddel van mijn deskundige ervaring van krachttraining om jouw spieren sterker en fitter te maken. Samen werken we aan jouw doel en voorzie ik ieder met gepast en gepersonaliseerd advies. 

Het is mijn taak om de spieren goed  los te krijgen en dan, doormiddel van een goeie krachttraining, de spieren sterker te maken. Door sterkere spieren wordt de kans verkleind dat er blessures worden opgelopen.

 

nr personal training

Waarom Personal Training?

Small Group Training

Train in een kleine groep samen met anderen. De small group training wordt gegeven in de vorm van een bootcamp of parcour gedurende de periode van een uur. Train effectiever in groepsverband, motiveer anderen en haal alles uit jezelf. 

Klik hier voor meer informatie.

werken aan een doel

Samen sporten

Een nieuw concept bij NR Personal Training; duo sporten!

Beide druk met werk, hobby’s en/ of kids en daardoor minder tijd voor elkaar? Ga samen sporten! 
Je motiveert elkaar, versterkt elkaar en spendeert quality time met elkaar. Je wordt fitter en dat op een gezellige, actieve manier! Ideaal toch? 

Klik hier voor meer informatie. 

duosporten was nog nooit zo leuk

Online begeleiding

12 weken lang sporten wanneer het jou uitkomt, elke vier weken een online sessie en elke dag de mogelijkheid tot het stellen van vragen rondom sporten en voeding. Is dit iets voor jou? Start dan met onze online begeleiding in 12 weken.

Klik hier voor meer informatie. 

sporten in jouw tijd