Zittend werk en fysieke overbelasting

Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt.

Wat is nekpijn eigenlijk

 

In veel gevallen bevindt de pijn zich op één punt in de nek en in sommige gevallen straalt deze uit naar de schedel, schouder of bovenrug. Ook kan het zijn dat uw nekpijn en nekklachten gepaard gaan met tintelingen, doof gevoel of krachtsverlies in de armen. De meest voorkomende nekpijn en nekklachten a-specifiek. A-specifieke nekpijn en nekklachten zijn een verzamelnaam voor een divers scala aan nekpijn en nekklachten. De kans is erg groot dat uw nekpijn en nekklachten onder deze categorie valt.

 Hoe ga ik je helpen

 

Ik help je doormiddel van mijn deskundige ervaring  van krachttraining om de spieren in Nek & Rug sterker en fitter te maken.

Mijn taak is om de spieren van je Nek & Rug goed los te krijgen en dan doormiddel van een goeie krachttraining die spieren sterk maken.

Na dat de spieren sterk en fit zijn de kans is heel klein om weer last van je Nek & Rug te krijgen.

 

Waarom zou je voor een Trainer kiezen ?


 

Wat is nu precies krachttraining? Dit is een vraag die voor de meeste mensen vaak wel makkelijk te beantwoorden is. Krachttraining is namelijk niets meer dan het verstevigen en sterker maken van je spieren door middel van weerstandstraining. Het doel van krachttraining is dus in eerste instantie het sterker maken van je. Het is dus niet alleen voor mannen of bodybuilders, maar voor iedereen die fitter en gezonder door het leven wil gaan!

dus een krachttrainer kan jou beter helpen om van je klachten af te zijn, door je nekspieren te trainen en sterker maken. 

Wil jij van je klachten af ? of wil je jou fysio blijven zien ?